•  
  •  
  •  

 

 

На 27.02.2023 г., СУ “Гео Милев”, гр. Раднево беше домакин при провеждането на общинския етап от Националното състезание по Безопасност на движението по пътищата - тест и практическа част – майсторско управление на велосипед.

Участваха отборите на СУ “Гео Милев” и II ОУ “Св. Паисий Хилендарски”, гр. Раднево.

Комисията, която оценяваше компетентностите на отборите, беше в състав: Росен Вълчев – началник сектор "Пътна полиция" към РУ гр. Раднево, Иванна Русева - ст. специалист дирекция “ТСУ” и Милица Тонева – мл. експерт “Работа с деца, младежки дейности и спорт” от община Раднево.

И двата отбора се представят достойно. Победител в състезанието е отборът на Второ основно училище “Св. Паисий Хилендарски”. Пожелаваме им успех и на областния кръг!

Поздравления и за нашия отбор – Анжелика Костадинова, Петър Михалев, Ева Богданова и Константин Димитров. Нашите ученици работят екипно, показват дух, спортно поведение и майсторство управление прито на велосипеда!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 27.06.2022 г. се провежда среща с представители на РПУ – гр. Раднево. Поводът за срещата е световният ден за безопасност на движението по пътищата. Учениците от 7. клас изслушаха беседата на г-жа Йовелина Ченгалова, припомниха си правилата за безопасно движение и участваха в организираната от полицейските служители акция по пътя. 

 

 

 

 

Календар

 

Контакти